4.10.11

           Εν μέσω συμπαντικών διαστάσεων, τέσσερις μουσικοί -μέλη 
 τριών διαφορετικών μουσικών σχημάτων- συναντήθηκαν επί σκηνής σε μια επετειακή πρωταπριλιάτικη συναυλία το 2009.          Συνδετικός κρίκος όλων,ο “υπoγαλαξιακός” κιθαρίστας που το πνεύμα του εκείνη την περίοδο στοίχειωνε ταυτόχρονα και τις τρεις μπάντες.
      Μετά από δυο χρόνια, όπου μεσολαβούν αρκετές ποδηλατοπορείες,μαραθωνοδρομίες,καλαθοσφαιρικές αναμετρήσεις και οινοποσίες μεταξύ των τεσσάρων, σχηματίζονται οι H.π.S, κοινώς “Hot Potato Syndrome”.          
          Σε αντίθεση με το όνομα, που προσκρούει σε μια κουλτούρα ανευθυνότητας και νωχελικότητας, οι Η.π.S έχουν έντονες διαθέσεις αυτοσαρκασμού, κοινωνικοπολιτικές ανησυχίες και ποιητική στιχομυθία που επικεντρώνεται στην εσωτερική αναζήτηση. Το ύφος της μουσικής του συγκροτήματος ακροβατεί ανάμεσα στις ψυχεδελικές ηχητικές πρωτοπορίες της δεκαετίας του 70 και τον εναλλακτικό μουσικό πλουραλισμό που ανέδειξε η δεκαετία του 90, ακολουθώντας τα μονοπάτια έκφρασης των Black Sabbath, Led Zeppelin, MC5, Kyuss, R.A.T.M, Pearl Jam, Faith no More κ.α.

       Το πρώτο μας ντέμο με το όνομα Come War Ghost είναι γεγονός.Περιέχει τρία κομμάτια με ηχογραφήσεις που έγιναν αρχές καλοκαιριού του 2011,σε μια από τις μικρές σε διάρκεια,αλλά συνάμα δημιουργικές, συναντήσεις των τεσσάρων μας.
      Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου έγινε εξ' ολοκλήρου στο χέρι από τον Curious_Ape009 και η μίξη των κομματιών από το Μάρκο (Wud).
     Το ντέμο μπορεί κανείς να το κατεβάσει ελεύθερα εδώ,δεν πουλιέται και δε δημιουργήθηκε για να πουληθεί. 
     Eυχαριστούμε πολύ τις οικογένειες και τους φίλους που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα.


No comments:

Post a Comment